Trieu pàgina
ES / CA
Wordpress és el cms més utilitzat mundialment per crear pàgines web.

A més és fàcilment ampliable mitjançant plugins que amplien les seves capacitats per poder realitzar pràcticament qualsevol cosa que se’ns passi pel cap.

També pot canviar la seva aparença gràfica mitjançant temes pre-dissenyats o crear els nostres propis dissenys utilitzant temes específics per a WordPress d’eines de disseny.

Per descomptat, les webs actuals dissenyades amb WordPress disposen d’un disseny completament responsive (adaptable) a tots els ordinadors, telèfons, tablets i dispositius mòbils (disseny responsive). Això és d’especial importància, ja que des de 2015 Google està penalitzant en els seus resultats les pàgines web que no estiguin adpatades a mòbils, és a dir, que no disposin d’un disseny responsive.

La nostra oferta exclusiva:

A àbakos sempre acostumem a pressupostar tots els projectes per adaptar el preu a les necessitats dels nostres clients. Tot i això, per que es pugui fer una idea del raonables que són els nostres preus, estem oferint una oferta especial de disseny de pàgina web barata basada en WordPress.
Web econòmica amb sistema de gestió WordPress per només 450+ IVA.

 

El disseny responsive s'adapta a telèfons i tablets.

La nostra oferta exclusiva:

A àbakos sempre acostumem a pressupostar tots els projectes per adaptar el preu a les necessitats dels nostres clients.Tot i així, per us pugueu fer una idea del que raonables que són els nostres preus, estem oferint una oferta especial de disseny de pàgina web basada en WordPress:

Web basada en WordPress per només 450 € + IVA.

Aquest preu tan ajustat inclou:

  • Anàlisi prèvia de les necessitats del projecte i realització del disseny de la pàgina web en base als vostres requeriments.
  • Disseny de la pàgina web exclusiu a la base de les idees que aporteu el client (si bé també pot utilitzar un tema predissenyat si així ho ho preferiu.).
  • Creació dels apartats bàsics d’una pàgina d’empresa o corporativa: Pàgina d’inici, introducció de l’empresa, Serveis, Notícies, Contacte, etc.
  • Possibilitat de afegir fins a dos idiomes.
  • Instal·lació de tots els complements necessaris per al correcte funcionament de la pàgina.
  • A més, si contractar l’allotjament de la vostra pàgina web amb els clients, ofereix el registre del domini i 3 mesos d’allotjament totalment gratuït i un preu especial de 18€/mes a partir del quart mes.

Si encara no disposeu de pàgina web o la que teniu s’ha quedat antiquada i no es visualitza bé en dispositius mòbils, no ho dubteu i aprofiteu aquesta oferta per disposar de la vostra pàgina web econòmica amb un disseny completament responsive i la instal·lació de tots els complements i connectors que necessiti per gestionar-la. Contacteu amb nosaltres al telèfon 932372386 si teniu qualsevol consulta o dubte.