Trieu pàgina
ES / CA
Wordpress és el cms més utilitzat mundialment per crear pàgines web.

A més és fàcilment ampliable mitjançant plugins que amplien les seves capacitats per poder realitzar pràcticament qualsevol cosa que se’ns passi pel cap.

També pot canviar la seva aparença gràfica mitjançant temes pre-dissenyats o crear els nostres propis dissenys utilitzant temes específics per a WordPress d’eines de disseny.

Per descomptat, les webs actuals dissenyades amb WordPress disposen d’un disseny completament adaptable a tots els ordinadors, telèfons, tablets i dispositius mòbils (disseny responsive). Això és d’especial importància, ja que des de 2015 Google està penalitzant en els seus resultats les pàgines web que no estiguin adpatades a mòbils, és a dir, que no disposin d’un disseny adaptable o responsive.

Oferta especial de webs WordPress

Li oferim una oferta espcial per a pàgines que no siguin complexes i segueixin les típiques estructures de les pàgines d’empresa i els seus serveis. Si el seu objectiu és una pàgina corporativa per donar-se a conèixer, que millor que començar amb WordPress que, com ja ha de saber, és un sistema de gestió de continguts (CMS) basat en PHP i MySQL que utilitza programari lliure i que facilita enormement la creació i posterior modificació dels continguts utilitzant la seva ja famosa i consolidada estructura.

 

El disseny responsive s'adapta a telèfons i tablets.

La nostra oferta exclusiva:

A àbakos sempre acostumem a pressupostar tots els projectes per adaptar el preu a les necessitats dels nostres clients.Tot i així, per es pugui fer una idea del que raonables que són els nostres preus, estem oferint una oferta especial de disseny de pàgina web basada en WordPress:

Web basada en WordPress per només 375 € + IVA.

Aquest preu tan ajustat inclou::

  • Anàlisi prèvia de les necessitats del projecte i realització del disseny de la pàgina web en base als requeriments del client.
  • Disseny de la pàgina web exclusiu a la base de les idees que aporten el client (si bé també pot utilitzar una plantilla de la plantilla si així ho indiqués.).
  • Creació dels aparells bàsics d’una pàgina d’empresa o corporativa: Pàgina d’inici, introducció de l’empresa, Serveis, Notícies, Contacte, etc.
  • Possibilitat de afegir fins a dos idiomes.
  • Instal·lació de tots els complements necessaris per al correcte funcionament de la pàgina.
  • A més, si contractar l’allotjament de la seva pàgina web amb els clients, ofereix el registre del domini i 3 mesos d’allotjament totalment gratuït i un preu especial de 18€/mes a partir del quart mes.

No ho dubti i aprofiti la nostra oferta exclusiva per a disposar de la seva pàgina web responsiva i barata fàcilment.