Trieu pàgina
ES / CA
Disseny de webs Àbakos

Disseny web

Som especialistes en disseny web i en la renovació y optimització de pàgines ja existents. 20 anys d’experiència ens avalen. Dissenyem la vostra pàgina en funció de les vostres necessitats, fent servir les últimes tecnologies: WordPress, pàginess basades en Zend Framework, botigues virtuals Woocommerce o Prestashop… Actualitzem i reprogramem la vostra antiga web per a la correcta visualització en tots els dispositius actuals (disseny responsive o adaptable). Analitzem els vostres requisits i us proposem les tecnologies adequades al vostre projecte. Un cop acabada la web els nostre equip de dissenyadors i programadors s’aseguren de que s’adapti perfectament i es visualitzi de correctament en els diferents navegadors actuals de PC, Mac i Linux, així com en mòbils i tablets: iPad, iPhone, Android, Windows Phone, etc.
Allotjament de pàgines web Àbakos

Allotjament

Un cop acabada la vostra pàgina web, perquè no us hagueu de preocupar de res, disposem de servidors propis per al seu allotjament. Contractant l’allotjament amb àbakos, disposareu de les últimes tecnologies per al vostre projecte: Panell de control Plesk 12, PHP 6 o 7, Mysql 5, etc. A més instal·larem els CMS (WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, Magento, Prestashop, etc.) que necessiti el vostre projecte sense cap cost addicional. El nostre allotjament inclou, a més, els comptes de correu que us calguin i la possibilitat d’enviar mailings sense necessitat de programes o serveis addicionals. Tots els nostres servidors inclouen còpies de seguretat, correu i bases de dades, perquè en cas de necessitat pugueu recuperar totes les seves dades sense cap problema.

Disseny gràfic Àbakos

Disseny gràfic

També us oferim els nostres serveis de disseny gràfic. Des de logotips i imatge corporativa fins a papereria d’empresa (targetes de visita, sobres, paper de carta, dossiers, etc.) cartells, fulletons publicitaris, díptics, tríptics, disseny d’anuncis per a premsa i revistes, grafisme per a estands, fires i congressos, marquesines, tanques publicitàries i, en fi, tot el que pugui necessitar la vostra empresa a nivell gràfic. Ens encarreguem de tot: disseny previ, adaptació als formats, proves, impressió i lliurament del producte final. Preus a mida segons els vostres requeriments. Demaneu-nos un pressupost sense cap compromís. També dissenyem la vostra papereria digital: plantilles de Word amb les vostres dades i logotip, plantilles per mail, disseny de mailings i campanyes on-line, etc.

Soport tècnic Àbakos

Suport tècnic

Un servei cada vegada més demanat pels nostres clients és el suport tècnic, tant telefònic com in-situ, per resoldre qualsevol dubte o problema que se li pugui plantejar a nivell de software o hardware. Us assessorem sobre compres de material d’informàtica, ús dels programes i sistemes operatius, etc. Tant en Mac com en PC o telefonia us podem ajudar a configurar els vostres correus, instal·lar aplicacions, utilitzar antivirus o programes antimalware i anti-spyware, solucionar errors de l’ordinador, assistir a la instal·lació de dispositius, recomanar-vos nous productes adequats a les vostres necessitats, compra i instal.lació de programes de software i hardware per al seu negoci. Preus competitius, sol·liciteu les nostres tarifes, estem a la vostra disposició.

disseny gràfic

Realitzem logotips i imatge d’empresa: dossiers, catàlegs, brochures, pòsters, fulletons i flyers, paper de carta, sobres, targetes …

Ens encarreguem de tot el procès: disseny, autoedició, impressió i distribució.

disseny web

Pàgines comercials, corporatives, catàlegs i botigues on-line. Pressupostos a mida. Preus econòmics…

Posem a la seva disposició les últimes novetats en programació per a satisfer qualsevol exigència.

Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en contactar-nos al telèfon 932 372 386 o omplilu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Per a més comoditat, escanegeu el codi QR amb el vostre telèfon mòbil.

Us atendrem amb molt de gust.

contacte

ES / CA