Trieu pàgina
ES / CA
Disseny web responsive o adaptable a ordinadors, telèfons mòbils i tablets

La gran quantitat de dispositius amb accés a Internet i les seves múltiples i diferents resolucions, comporta que el disseny web conegut com responsive, adaptable o adaptiu sigui avui en dia imprescindible a l’hora de dissenyar una pàgina web .

En què consisteix el disseny responsive?

Utilitzant diferents estils CSS i una programació html adequada a cada resolució de pantalla s’aconsegueix que, en detectar quina és la resolució nativa del dispositiu des del qual s’està visitant la web, es carregui una versió de la mateixa adaptada a aquesta resolució. Per exemple, si la pàgina web conté una galeria de fotos, en una pantalla gran d’ordinador aquesta galeria podria tenir sis columnes, en una pantalla d’una tauleta de resolució mitjana tindria tres columnes i en un telèfon es veurien totes les fotos en una sola columna.

Per què és tan important que les pàgines web s’adaptin a les pantalles?

La utilització dels diferents dispositius mòbils (tablets, telèfons, etc.) s’ha incrementat de manera impressionant en els últims anys. Segons les estadístiques ja és superior l’ús d’Internet a través de mòbils i tablets que des d’ordinadors personals. A més, des d’abril de 2015 Google penalitza en els seus resultats les pàgines que no estiguin adaptades als dispositius mòbils.

Llavors totes les pàgines dissenyades avui dia segueixen un disseny adaptable?

No necessàriament. Per éso és molt important assegurar-nos que l’empresa que es vagi a encarregar de dissenyar la pàgina web de la seva empresa li garanteixi que utilitzarà un sistema de disseny adaptable i compatible amb totes les resolucions.

A Àbakos ja fa anys que vam dissenyar les nostres webs assegurant des del primer moment que el disseny escollit, així com les tecnologies utilitzades seran 100% compatibles amb tots els dispositius actuals i futurs. A més, cada vegada en més projectes utilitzem WordPress perquè els nostres clients tinguin sempre la possibilitat d’actualitzar els seus continguts fàcilment o, si ho desitgen, canviar a més endavant el disseny de les seves webs d’una manera òptima i sense complicacions.

Contacti amb nosaltres i demani’ns un pressupost sense compromís. Es sorprendrà de l’econòmic que pot resultar disposar del seu web adaptada als requisits d’avui dia.